Nyheter

Blästring inför säsongen 2023

Skrivet av webmaster on oktober 15, 2022

Är det fler som behöver få sin båt blästrad/sanerad för att få sjösätta säsongen 2023? 

Det går att få ett fördelaktigt pris med StorStockholms BlästringsService AB om vi blir några medlemmar som bokar samtidigt. Det är samma firma som tidigare blästrat båtar på hamnplan med gott resultat, senast våren 2022.

Priset för en blästring blir ca 7500:- inkl. moms. Du täcker båten själv enligt blästerfirmans instruktioner (bygger kjol) samt transporterar själv bort avblästrat material till återvinningsanläggningen i Skå. Exakt pris är beroende på hur många båtar som skall blästras, och arbetet kan komma att ske under hösten alternativt till våren beroende på när vi bokar och hur många vi blir. 

Läs gärna SSBS instruktioner genom att klicka på ”Intäckning av båt” och ”Skydda båt”

Det mest optimala är att blästra i höst, låta skrovet torka under vintern och måla i vår. För att få ett bra pris så kräver SSBS minst tre båtar (en full arbetsdag). Om blästringen skall kunna göras i höst måste SSBS ha beställningen "så fort som möjligt".

Om det låter intressant så kontakta Tommie Ibert snarast på telefon 070-421 88 66 eller mail tommie.ibert(at)gmail.com, för mer information och bokning.