Nyheter

Fakturor - 2018

Skrivet av webmaster on april 1, 2018

Årets fakturor kommer att skickas ut under nästa vecka med start på tisdag, 3:e april. De allra flesta av er medlemmar får er faktura via mejl.

Om din faktura inte dyker upp i mejlen så kan det bero på att mejlet från BKF klassats som skräppost och hamnat i ”skräpfoldern”. Kontrollera och lägg in avsändare som ”icke skräppost”. Det går att göra i alla mejlsystem.

Det händer också att någon medlem har bytt mejladress och inte avslutat det gamla kontot. Då kommer fakturan hamna i ett ”svart hål”. Mejlet studsar inte tillbaka vilket innebär att BKF tror att allt är frid och fröjd. Den medlem som drabbats är olyckligt ovetande.

En medlem med felaktig mejladress får naturligtvis inte det här utskicket heller! Prata gärna med din båtgranne och ”kolla läget”. Det kan spara en del tråkigheter både för medlemmen och vår kassör.

Om du får BKFs utskick men inte någon faktura så kontakta kassören. I det fallet är det fel i medlemsregistret vilket dessbättre inte händer så ofta.

Avslutningsvis så vill vi påminna om att din faktura måste vara betald innan sjösättningen. Kontrollera att fakturan är riktig och när sista betalningsdatum är.

Betalas inte fakturan i tid riskerar du att ärendet skickas till kronofogden och i sista hand uteslutning.