Nyheter

Miljödeklaration 2018

Skrivet av webmaster on september 22, 2018

Som ett ytterligare steg i BKFs miljöarbete har styrelsen beslutat att alla medlemmar med brygg- och/eller vinterplats måste fylla i "BKF Miljödeklaration 2018". Beslutet är en följd av det förbud som gäller i Ekerö kommun mot tvätt av båtar med biocidfärger (giftfärger) på land. Beslutet är också i enlighet med svensk lag angående bottenfärger för båtar med hemmahamn i "Insjöar och Norralandskusten" där inga biocidfärger är tillåtna. 

Miljödeklarationen skall vara ifylld innan höstens torrsättning. Ni som har bryggplats och torrsätter själva kan lämna er miljödeklarationen i brevlådan i hamnen eller skicka den per brev till klubbens adress.

Du som har brygg- och/eller vinterplats skall printa ut, fylla i och skriva under, "BKF Miljödeklaration 2018". Du hittar den till höger på nedanstående sida. På blanketten skall ditt medlemsnummer anges. Har du inte den informationen så finns ett dokument som heter "Medlemsnummer" under "BKF Miljödeklaration". Där ska alla namn och medlemsnummer finns med. Om du, mot förmodan, inte hittar ditt namn i listan så kontakta webmaster(at)bkfaringarna.org.

Surfa in på sidan "Miljöarbete"

Glöm inte att ta med dig din undertecknade "BKF Miljödeklaration 2018" till torrsättningen!

Glöm inte att skicka/lämna din undertecknade "BKF miljödeklaration 2018" till klubben om du torrsätter själv!