Nyheter

Nya lås- och inpasseringssystem är igång!

Skrivet av webmaster on maj 11, 2022

Det nya lås- och inpasseringssystemet är igång. Fram tills idag har ca 84% av alla medlemmar med nyckel kvitterat ut sin nya bricka. Ett ganska hyggligt resultat får man nog säga. Den gamla nyckeln behövs inte längre. Enklaste sättet att göra sig av med den är att lägga den i brevlådan som sitter på klubbhuset.

När du använder det nya systemet så skall du hålla din bricka mot mitten på panelen. Det finns symboler runt siffran fem som betyder "håll brickan här".

Den nya bommen är i princip ljudlös. När du passerar bommen så startar en timer. Bommen är öppen 13-14 sekunder. Det tar ca 20 sekunder tills den är nere igen

Om du skall lämna saker på miljöstationen så ställ upp dörren ordentligt. Om dörren går igen o låses så går det att öppna inifrån genom att sticka ut handen genom det nytillverkade hålet. Det är ingen risk att bli inlåst men det är lättare att se till att dörren hålls öppen under besöket.

För dig som inte kvitterat ut din bricka så kommer fler tillfällen. Inget datum är satt så håll koll på din mail. Vi kommer inte att dela ut enstaka brickor utan samla ihop resterande under en eller flera kvällar.

Eftersom systemet är nytt är det troligt att vi kommer att behöva göra justeringar. Vad och hur vet vi så klart inte nu. Blir det aktuellt så kommer vi naturligtvis gå ut och informera.

Det var allt för den här gången!